Tervetuloa JIL ry:n sivuille

Ajankohtaista

Liittokokoukseen osallistuvat JIL:n jäsenyhdistysten edustajat ja puheenjohtajat, sekä toiminnantarkastajat.
Julkisen alan insinöörien Liitto JIL ry:n liittokokous 25.11.2013 valitsi yksimielisesti insinööri Stig Landénin jatkamaan liiton puheenjohtajana vuosina 2014-2015.
Liittokokouksen 2012 päätösasiakirjat ovat JÄSENHUONEssa.
Päätösasiakirjat ovat JÄSENHUONEessa/Liittokokous.
JIL:n liittokokous 26.11.2012 valitsi varapuheenjohtajaksi jatkamaan ins Juhani Kaukosuon.
Valtiotyönantajan kesänumerossa tietoa mm. vaikuttavuus- ja tuloksellisuusohjelmasta sekä keskushallinnon ja puolustushallinnon uudistuksista. Kolumnistina on Virpi Einola-Pekkinen. . www.valtiotyonantaja.fi
07.09.2012 | Tiedote 162/2012 Valtionvarainministeriö Hyväksyessään hallituksen esityksen aluehallinnon uudistamista koskevaksi lainsäädännöksi eduskunta edellytti hallituksen huolehtivan siitä, että eduskunnalle annetaan vuoden 2012 loppuun mennessä seikkaperäinen selonteko aluehallintouudistuksen toimeenpanosta ja että tarvittaessa ryhdytään jo aikaisemmin uudistuksen seurannan edellyttämiin toimenpiteisiin.
8.2.2012 julkistettu puolustusvoimauudistus oli henkilöstövaikutuksiltaan jopa ennakkoarvioita rankempi. UIL ja JIL uutisoi nopeasti tuntojaan UIL:n ja Akavan verkkouutissa. Henkilöstöstä huolehtiminen muutoksessa on nyt ensisijalla ay-järjestöissämme ja sitä samaa edellytetään valtiolta ja puolustushallinnolta toteaa JIL:n puheenjohtaja Stig Landén ja Uusi Insinööriliitto UIL ryn puheenjohtaja Pertti Porokari.
Uusi Insinööriliitto UIL ry:n syysedustaajakokous 25-26.11.2011 valitsi JIL:n ehdokkaita luottamustehtäviinsä.
RSS ATOM